Notice: Trying to access array offset on value of type null in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275
Uitbesteden voor digitale bureaus op maat - Succesvol Uitbesteden

Uitbesteden voor digitale bureaus op maat

section-09ff2a4
ls digitaal bureau is het belangrijk om de juiste mensen te hebben om de digitale projecten te leveren zoals de klant dit wil. Een senior backend developer, een front-end specialist of juist een grafisch vormgever of een ervaren UX-designer. Zeker in deze tijd is het moeilijk om aan goed personeel te komen en dan nog niet eens gesproken over de kosten en verbintenis die komt kijken bij extra personeel.
section-247c6a6

Digitale Bureaus en uitbesteden

Veel bureaus vinden het interessant maar het is toch een drempel om er mee aan de slag te gaan. Outsourcing heeft geen goede naam in de industrie en dat is ook zeker niet ongegrond. Veel outsourcing projecten gaan fout.Daarom zijn veel digitale bureaus terughoudend om met outsourcing of nearshoring te gaan werken.

Wij begrijpen als geen ander waar deze terughoudendheid vandaan komt. Zo zijn wij zelf ook ongeveer 10 jaar geleden begonnen met het uitbesteden van ons development werk van ons eigen webbureau. Dit is zeker niet zonder slag of stoot gegaan. ook wij hebben aan den lijve mogen ondervinden wat er fout kan gaan bij het uitbesteden van development van IT projecten.

Dit heeft ons aan het denken gezet en we zijn dit gaan onderzoeken.

section-c56c671

Waarom het vaak niet goed gaat

Projecten die uitbesteed worden vaak zonder juiste communicatie, begeleiding en met het verkeerde verwachtingspatroon uitbesteed. Dit is bijna een garantie voor het mislukken van een IT project. We zien het heel vaak gebeuren en daarna roept men: uitbesteden werkt niet. #nieteens #tekortdoordebocht

Het is meestal een combinatie van oorzaken die kunnen leiden tot het mislukken van uitbesteding van development en design. De oorzaak kan bijvoorbeeld liggen bij het verkeerde verwachtingspatroon naar developers toe, of taalbarrière en cultuurbarrière bijvoorbeeld. Vaak is het een combinatie van die zaken.

In Nederland hebben wij een hoge standaard en dus ook een hoog verwachtingspatroon. Een verwachtingspatroon wat ook weer in ander deel van de wereld anders kan zijn. Onze hoge standaard is zeker niet slecht, sterker nog het zorgt er voor dat Nederlandse bedrijven vaak voorop lopen in de IT branche en de digitalisering van bedrijven.

Belangrijk is om door juiste begeleiding en communicatie ons eigen verwachtingspatroon over te brengen naar de buitenlandse partij. Daarbij is het juist communiceren en continue  begeleiden zeer belangrijk.

Waar je bij een in-house opdracht het verwachtingspatroon van je klant moet managen door het juist over te brengen en bij te sturen moet dit ook zeker richting de developers. Het is zeer belangrijk om alle neuzen dezelfde kant op krijgen en houden.

Dat brengt ons ook meteen bij de volgende uitdagingen: taalbarrières en cultuurbarrières. Deze zijn in elk land / continent anders. Dit maakt outsourcing en nearshoring ook zeer uitdagend. Taalbarrières kunnen nog wel eens overkomen worden maar sommige cultuurbarrières zijn onoverkoombaar. De vraag is hoe ga je hiermee om?

Eigen standaard

Daarbij komt nog eens kijken dat de digitale bureaus in Nederland van hun eigen code standaard hebben. Dit zorgt er voor dat de developers die in dienst zijn eenvoudig met elkaars code kunnen werken. Een stukje efficiënt en slim werken is dat.

Belangrijk is dat als er externe handjes bij komen kijken dat deze handjes zich daar ook aan houden. Zo creëer je dus echt extra slagkracht wat ook werkt op de langere termijn. Niks zo irritant als een project wat door een externe partij is uitgevoerd waarin een aantal jaar later alleen op basis van de grootste speurtocht ooit veranderingen gedaan kunnen worden.

Hoe wij dit doen

Ben je benieuwd hoe wij omgaan met deze barrières? Benieuwd waarom wij het wel succesvol kunnen doen? Benieuwd of wij de juiste extra slagkracht kunnen leveren voor jouw digitale bureau of webbureau? Wij vertellen je dit graag.

Neem contact met ons op en vraag maar raak!

Waarom kiezen voor Succesvol Uitbesteden?

Logo
Wij combineren kennis, innovatie en slagkracht om de beste oplossingen te bieden op het gebied van outsourcing en nearshoring van development en design.
×

Meer informatie over succesvol uitbesteden? Neem contact met ons op via Whatsapp, klik hieronder en stuur ons een bericht.

× App ons!