Notice: Trying to access array offset on value of type null in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/env/succesvoluit/production/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275
Dedicated uitbesteden - Succesvol Uitbesteden

Dedicated uitbesteden

section-09ff2a4
Ben je op zoek naar de juiste specialisten voor een groot en complex digitaal project? Of juist voor meerdere projecten voor langere tijd extra slagkracht nodig? Of een expertise/skill die je zelf niet in huis hebt? Dat regelen wij inclusief de juiste begeleiding. met de vaste personen op de juiste plek zorgen we ervoor dat je projecten succesvol uitgevoerd worden.
section-247c6a6

Outsourcing en nearshoring geheel op maat

Dedicated outsourcing / nearshoring kan bij ons al vanaf 0,5 FTE maar ook zeker in de vorm van dedicated teams voor een langere tijd. We gaan samen kijken naar welke skills er gewenst / nodig zijn en maken dan een aanbieding op maat. Zo weet je precies wat de kosten zijn per maand en is het geheel transparant wat je er voor krijgt. Door vaste mensen in het team te zetten werken altijd dezelfde mensen aan het project / de projecten.

Wij hebben al meerdere grotere complexe digitale oplossingen opgeleverd voor onze klanten. Bijvoorbeeld complete ERP-systemen of juist een ouder bestaand ERP systeem koppelen aan een nieuwe complexe webshop. We zijn goed in het bouwen en koppelen van digitale oplossingen op maat.

section-c56c671

Duurzame klantrelaties

Het ontwikkelen van de complexe digitale oplossingen kost tijd. Wij sturen daarom ook aan op een duurzame relatie met onze klanten. Zo helpen we elkaar vooruit in de digitalisering. Naast het ontwikkelen van bijvoorbeeld een MVP (Minimum Viable Product) is de doorontwikkeling van een nieuwe online oplossing net zo belangrijk en misschien nog wel belangrijker.

Het is belangrijk om de oplossing te blijven verbeteren, up-to-date en veilig te houden. Wij verzorgen een roadmap van de doorontwikkelingen van de digitale oplossing en vanuit hier gaan we doorlopend updates inplannen aan het systeem. Tijdens elke fase in het gehele project blijven we meedenken met de klant en singaleren we verbeteringen en vernieuwingen die de digitale oplossing blijven verbeteren.

Inzicht en transparantie

We bieden inzicht via onze digitale urenoverzichten die continue online inzichtelijk zijn kan je altijd zien waar we de tijd aan hebben gespendeerd. Daarnaast regelen we een kanban overzicht van bijvoorbeeld alle lopende taken en afgeronde werkzaamheden die getest kunnen worden maar ook de backlog is daar inzichtelijk.

Op deze manier hebben onze klanten altijd volledig inzicht in waar we de uren aan hebben gespendeerd en waar we uren aan gaan spenderen. We hebben regelmatig (wekelijks of tweewekelijks bijvoorbeeld) overleg om de voortgang samen door te nemen en het project bij te sturen indien nodig.

Zo pakken wij dit aan

Doordat we een zeer complete dienst aanbieden: van design tot development, van consultancy tot projectmanagement worden onze klanten volledig ontzorgt en kunnen onze klanten zich blijven focussen op hun eigen werk.

Ben je benieuwd naar hoe wij dit in jouw geval aanpakken? Neem contact met ons op of laat ons je terugbellen. Dan kunnen we gericht praten over wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Succesvol Uitbesteden?

Logo
Wij combineren kennis, innovatie en slagkracht om de beste oplossingen te bieden op het gebied van outsourcing en nearshoring van development en design.
×

Meer informatie over succesvol uitbesteden? Neem contact met ons op via Whatsapp, klik hieronder en stuur ons een bericht.

× App ons!